Krediti

Krediti

Osnova našeg poslovanja je posredovanje između klijenata i banaka.

Klijent ne mora ići od banke do banke nego su mu sve informacije dostupne na jednome mjestu. Jedna od najvećih prednosti za naše klijente je mogučnost da prvim dolaskom postignu efekt višetjednog traženja prave informacije u nekoliko banaka. Zadaća našeg stručnog, educiranog, iskusnog i visoko obrazovanog tima kreditnih eksperata je pomoći Vam u potrazi za odgovarajućim kreditom koji savršeno odgovara vašim potrebama.

Ugovori koje Aton usluge d.o.o. ima s hrvatskim bankama omogućuju neovisan i nepristran pristup, što garantira svakom klijentu odabir najboljih mogućnosti u ostvarivanju njegovih financijskih rješenja. Trenutno smo u mogoćnosti ponuditi preko 50 modela kredita renomiranih hrvatskih banaka kako bismo što uspješnije zadovoljili vaše financijske potrebe.

Ono što garantirano dobivate je ušteda i stručna informacija u onom trenutku kad Vam je najpotrebnija.

Naš individualni pristup svakom klijentu, omogućava Vam najkvalitetnije rješenje za sve Vaše financijske potrebe. Bez čekanja u redovima i gužve u bankama, naši agenti su ovdje kako bi Vam osigurali vrhunsku kvalitetu i najpovoljnije uvjete kreditiranja, a sve to uz najkraće vrijeme čekanja realizacije isplate kredita.

Mi Vam osiguravamo najbržu i najudobniju isplatu kredita, za Vas prikupljamo i dostavljamo sve potrbne dokumente, a isplata se obavlja isključivo u odabranoj banci.

Ponuda kredita

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti su nenamjenski krediti koji se koriste za financiranje tekućih potrbe pojedinaca ili tvrtki i koriste se uglavnom za premošćivanje problema s likvidnošću. Nenamjenski gotovinski krediti Vam omogućuju raspolaganje gotovim novcem gdje uz brzinu i individualni pristup svakom klijentu nudimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu, te brze rokove realizacije kredita.

Nenamjenski krediti

Ovo su vrste kredita gdje banke ne vrše kontrolu trošenja sredstava, odnosno ne određuje zajmoprimcu kontrolu trošenja odobrenog kredita. Naši nenamjenski, gotovinski krediti omogućuju vam raspolaganje gotovim novcem gdje uz brzinu i individualni pristup svakom klijentu nudimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

Ostali krediti

Osim gotovinskih nenamjenskih kredita u mogućnosti smo Vam ponuditi preko 50 modala ostalih vrsta kredita, prilagođenih vašim životnim potrebama. Ovdje ćemo navesti samo neke modele iz naše bogate ponude, a za sve ostale informacije, slobodno nas kontaktirajte.

INFORMACIJE

Informiramo vas o svim linijama kredita tako da sa sigurnošću možete znati koji je najpovoljniji kredit za vas.

POMOĆ S DOKUMENTACIJOM

Nudimo Vam profesionalnu pomoć pri prikupljanju i ispunjavanju cjelokupne kreditne dokumentacije.

OVDJE SMO ZBOG VAS

BRZI IZRAČUN KREDITA

Brzo i jednostavno saznajte koliko ste kreditno sposobni i kakav kredit možete najbrže ostvariti.

ISPLATA U MJESTU STANOVANJA

Radimo na području cijele Republike Hrvatske i nudimo isplatu kredita prema mjestu gdje stanujete.

Izračun kredita

Ispuinte naš kreditni upitnik i mi ćemo Vam u roku od 24 sata dostaviti najpovoljniji izračun kredita koji ste odabrali ili ćete Vašu odluku prepustiti nama, tako da Vam preporučimo kredit koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama, odnosno situaciji koju ste nam opisali u kreditnom upitniku.

Kreditni upitnik

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to top

Trebate pomoć?

Javite nam se! Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.